En liten lista!

Hejsan! Eftersom mitt bloggande ligger på botten just nu så tänkte jag bara kika in här och säga hej med en rolig/tråkig lista om mig. Läs om ni vill jag hade bara tråkigt. Tyvärr så innebär inte detta att pausen är över. Vi ses!

 

1. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? - Hm... jaa, det är ju alltid svårt att veta eftersom jag inte tänker få en dotter på ett bra tag. Men typ Aurora eller Nora tycker jag är väldigt fint just nu.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? - Kärlek utan sex såklart. Kärlek är så fint och mysigt.

3. Vilken var den senaste filmen du såg idag? - Harry Potter och dödsrelikerna del 2!

4. Har du bra självförtroende? - Inte direkt men det blir bättre med åren. Kan bero på att jag kände mig ensam förr i tiden men nu har jag Leo som älskar och tar hand om mig så då är allting bra!

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Sova igenom onsdag och torsdag tills det blev fredag och Lucia. Har haft fullt upp hela november och december i princip men efter lucia så är det lugnt igen.

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Göra klart gymnasiearbetet helt klart! Har inte gjort så mycket nu i december så jag får ta vara på tiden under lovet, i slutet av januari ska det ju vara klart! Sen ska jag resa jorden runt och gifta mig i en klänning från Kleinfeld (töntig som jag är så gillar jag "Say yes to the dress" på tlc, haha...) Kom inte på något vettigare just nu.

7. Beskriv ditt drömutseende - Mig själv fast snyggare!

8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Ehm... vem.... kommer inte på...

9. Någon du har kysst - Leo, hihi.

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Haha jaa, har massa saker som jag ska spara till mina egna barn!

11. Den du senast sov över hos - Farmor och farfar förra helgen.

12. Vem skrev du senast med på facebook? - Leo Alberto Cavallari

13. Är du nöjd med din profilbild på facebook? - Jo visst men det är nog dags att ta en ny snart!

14. Vad väljer du, godis eller chips? - Gaah! Kan. Inte. Välja...

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? - Det är svårt att komma på ett speciellt minne, jag har liksom aldrig pruttat högt i matsalen eller fått pannkakor i knäet. Men en gång var väl när vi starta en klubb för att vi ogilla en lärare, haha. Kan tillägga att det var i mellanstadiet. Om man ska ta en viss period istället så är det helt klart högstadiet! Det är då alla förändras och försöker vara coola. Så pinsamt och jag ångrar kanske lite hur fjantig jag faktiskt var.

16. Hur uppvaktar man mig? - Myser. Överraskar mig!

17. Har du rykten efter dig? - Nej inte vad jag vet. Antingen så är de så hemliga att de inte har nått fram till mig eller så har jag inga.

18. Din absolut sämsta egenskap? - Jag har aldrig fel. Eller det kanske är en bra egenskap? (haha). Jag kan vara sur för ingenting kanske, mest hemma då. Men jag antar att många tonåringar har det problemet.

19. Din bästa egenskap? - Jag tycker om att överraska folk! Jag vet inte faktiskt, det har aldrig varit min starka sida att säga bra grejer om mig själv. Minns när jag var på ett möte och jag fick samma fråga och jag bara "Ööööööööööh... Hm... Eeeeeh?" Piiiiiinsamt. (Kan tillägga att det INTE var angående jobb för då SKA man smöra och skryta lite).

20. En låt du är beroende av? - Asså det beror ju på studen. Jag byter ju så fort jag hör en bättre! Men jag gillar lugn spännande musik. Hoppas ni fattar vad jag menar!

21. Vad stod det i ditt senaste sms? - Det jag fick eller det jag skickade? Jag skickade Godisnatt puffepuff :* och fick tillbaka Godisnatt! Älskar dig :). Ni kan ju gissa vem det var till/från????

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Någon som vet hur man bygger en flotte och överlever i vildmarken såklart!

23. Kan man vara vän med sitt ex? - Ja det kan man väl, men det beror väl kanske på hur man gjorde slut och hur man är som person också.

24. Har du kysst en kompis? - Nä inte kysst asså. Jag sysslar inte med sånt ;) Fast Leo är ju min kompis iofs...

25. Hur ofta dricker du alkohol? - Aldrig.Jag är en såndär rolig person som minns alla fester och kan berätta vad som hände efterår förstår ni ;)

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Det är fruktansvärt idiotiskt. Men jag kan ju inte bestämma över andra.

27. Vad hatar du? - När jag inte får en lugn stund eller skolarbete som tar kål på mig. Ja det var något igår jag tänkte på också men det minns jag inte tyvärr.

28. Hade du kunnat ha ett distansförhållande? - Saken är den att jag själv kanske kommer ha det nästa år eftersom man då har tagit studenten och kanske lämnar vänersborg, så jag måste säga ja. Det bevisar ju bara hur stark ens kärlek är mot varandra.

29. Vad handlade din senaste dröm om? - Den jag kommer ihåg från senast var att Leo gjorde slut med mig. Det var inte kul.

30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - Förstår inte varför det ska vara bra att skriva det. Men jag är väl ganska nöjd, kanske ner 2-3 kilo.

31. Hur lång är du? - Någonstand mellan 172-174. Vet inte exakt.

32. Vilken är den bästa svenska filmen? - Känn ingen sorg eller Jag saknar dig.

33. De bästa svenska skådespelarna? - Jag gillar komiker. Robert Gustavsson kanske. Jag har glömt bort massor nu.

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Vad är det här för fråga eller???? HARRY POTTER alla gånger!

35. Ditt humör för tillfället? - Blööö jag har svenska redovisning imorrn. Typ så. Och så är jag trött.

36. En vacker person? - Om jag inte får säga Leo så säger jag Jessica Alba. Och Douglas Booth.

37. Har du instagram? - Ja, sök på agneskartengren.

38. Vem kramade du senast? - Läå idag!

39. Vem träffade du senast? - Läå idag! (och syrran som är hemma).

40. När slog du dig senast? - Slog huvudet i Leos hylla men det gjorde inte ont, hah! Däremot känns det som att jag slår i tår och knän typ varje dag (men så är inte fallet).

41. Någon du vill träffa? - ONE DIRECTION!! *the typical fangirl* LOOOOOL

42. När grät du senast? Varför? - Jag minns inte faktsikt!

43. Sminkar du dig varje dag? - Absolut nej. Är det en vanlig skoldag så bryr jag mig inte. Men om det är någon konsert eller fest så visst, litegranna. Är dock ingen expert på sminksaker eller märken.

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Pappa tror jag. Men jag kan se vissa likheter med mamma också.

45. Är du helsvensk? - 100% om man bortser från att jag härstammar från en snapphane!

Vad hände med fråga 46????

47. En artist som du inte gillar? - Stiftelsen. Dansbandsmusik över huvudtaget klingar inte bra i mina öron.

48. En artist du gillar? - One Direction, Coldplay, Katy Perry, Beyoncé, blablabla osv.

49. Vad är det bästa som hänt dig? - När jag blev tillsammans med Leo (naaaw). Och när vi träffade våra supergoa nya vänner förstås ;)

50. Vad vill du bli när du blir äldre? - Jag vill bli rik. Och bäst. Drömyrket är ju inom musik, men jag tror inte att jag kommer orka det för alla musiker verkar vara upptagna hela tiden. Plan B är förskolelärare. Får se var jag hamnar.

 

Det var det! Godnatt!