I'm going to New York!

Sååå. Antar att ni alla är lite nyfikna nu! Jag ska ju nämligen flytta till New York!!!! Kan ni fatta det!?!? Det låter så sjukt och jag har inte tagit in i mitt huvud än att jag ska flytta om ca 1 månad bara. Det kommer vara fruktansvärt jobbigt att lämna alla här hemma för ett år men jag är redo att stå på egna ben nu och bli mer självständig. Jag vill och ska försöka skapa en ny blogg under mitt år. Familjen jag ska bo hos vill dock vara anonyma så jag lägger inte upp bilder på dem osv. Men jag tror att det kan bli bra ändå :) Jag ska då längst ut på Long Island, till en semesterort där det tydligen kryllar av turister på sommaren. Platsen ligger 3 timmar utanför New York City, precis vid vattnet och har 4 årstider, vilket kan kännas skönt tycker jag. Jag gillar ju snö! Familjen har 3 barn som är 8, 7 och 4 år. Men andra ord kommer det bli många bollar i luften och ett ganska hektiskt liv, vilket jag gillar. Hoppas ni alla vill följa med mig på min resa, och för all del, har ni vägarna förbi så tveka inte att höra av er ;)
VI HÖRS!

Leos 19-årsdag och jag ska flytta till East Hampton, NY!


Sommarbilder

Har insett att jag inte har skrivit iprincip någonting om min sommar. I och för sig så har jag ju nästan bara jobbat, men några stunder däremellan så har jag allt gjort några saker. Här kommer några mobilbilder, de flesta är dock på mat, hehe ;)

Sommaren och framtiden.

Wow här har det varit dött ett tag. Men jag har faktiskt haft mycket att göra och inte hunnit tänka på att blogga. Samtidigt så känner jag att bloggen suger ganska rejält, är sugen på en nystart när jag åker iväg som au pair i förhoppningsvis oktober/november så tills dess lär det vara låg uppdatering från min sida. Men jag lovar att så fort jag har tackat ja till en familj så skapar jag en ny blogg :) Det kan hända typ närsomhelst, har en familj som skulle höra av sig nu någongång i augusti så vi får helt enkelt se. Är öppen för att prata med nya familjen också såklart!
 
Annars rullar livet på ganska fort. Dagarna går i ett och nu har jag egentligen jobbat färdigt mina 9 veckor i Hemvården (idag) men jag har erbjudit mig att jobba längre och det behövs så det är inte slut än. Gött med cash och att slippa sitta hemma varje dag sen i höst! Man märker verkligen att det är brist på personal, jag har liksom jobbat 7 dagar i sträck nu så det ska bli skönt med en ledig helg. Den ska jag allt ta vara på! :) Ikväll blir det kalas för Olivia, sen ska jag till Leo och imorgon ska jag vara hemma med lillasyster. Till sist på söndag ska jag fika med mina BFF's som jag knappt hunnit träffa denna sommaren för alla jobbar olika dagar :/ sååå trist och vi måste passa på nu innan alla flyttar åt olika håll!
 
Ja, det kanske fortsätter att vara dött här ett tag, men håll utkik för jag meddelar så snart jag har hittat en familj i USA. Puss och kram!
 
bästa dagen i mitt liv so far! (bilderna är inskannade så därför är det dåligt kvalité tyvärr).