Söndagkväll

 
Hej bloggen! Har ni haft en kul söndag?
Det har jag iallafall då jag har jobbat och tjänat pengar. Alltid gött att få in lite extra inkomst.
Sen har jag packat och städat och nu har jag precis anlänt till pappa. Ska göra lite körteori och sen sova eller något. 
 
Är det något ni kanske inte vet om mig förresten så är det att jag älskar böcker! Just nu håller jag på att läsa den på bilden The Perks of Being a Wallflower, eftersom filmen var väldigt bra. Började att läsa på tåget till och från Göteborg idag och har redan läst en tredjedel! Gillar böcker som man fastnar i!
 

morp

 
Hej bloggläsare! Förlåt för kass updatering denna helgen men jag har varit ute och flängt som vanligt. Igår var jag hos Leo och vi kollade på Idol. Sen idag så har jag spelat sista seriematchen, förlust tyvärr, men det gjorde ingen skillnad med resultaten ändå. Efteråt åkte laget till Buddy's för att käka och bowla. Fick 191 på 1,5 omgångar, jättenöjd! Nu ska jag umgås lite med min kära familj innan jag ska sova. Imorgon får jag gå upp hyfsat tidigt för jag ska jobba i Göteborg!
Trevlig helg :)

A year ago

oktober 2012

Jag gillar att gå tillbaka bland mina bilder och kollar hur mycket jag har förändrats år efter år. Även om jag kanske inte har förändrats så mycket utseendemässigt så tycker jag ändå att jag har förändrats mentalt. Det är både positivt och negativt.
 
Nu sitter jag och käkar glass, en Kameleont direkt från glassbilen. Nostalgi!! Innan så tränade jag bland annat och åt pannkakor. Imorgon väntar riskettan och sen ska jag vara med min fina Leo :) Trevlig helg!
 

Paradise

Förlåt att jag spammar... men jag älskar weheartit man blir så inspirerad! (Följ mig gärna, klicka på ikonen). Man blir dock sjuk demprimerad av de här fantastiska bilderna, blö för skolan och kalla Sverige.

Myshelg

ett par mobilbilder från igår.

Hejsan!
Det här veckoslutet har gått så himla fort och det suger att det snart är måndag igen, håller ni inte med?. Men jag ska väl inte klaga ändå, drar till Spanien om två veckor (!!!).
Iallafall, denna helgen har jag spenderat mest med Leo (skräll). Vi har kollat på film, gått en promenad, ätit och sovit. Sen har jag även spelat match också, det får inte glömmas! Två stycken faktiskt. Vinst igår med 3-1 och idag med 6-3, götttt!
Nu sitter jag och inväntar min mamma som snart kommer hem från Belgien. Hon har med sig godis till mig enligt rykten! Hihi, vi hörs!



fredags outfit

inte världens bästa bilder, men det får duga!
 

Är med min mysis

 

Lång helg

bilder från weheartit.
älskar hösten, den är så mysig och fin!
 
LEDIG IDAG, LEDIG IMORRN! Så glad jag blev när jag imorse snabbt kollade in på facebook och såg att min lärare var sjuk (fast synd om han, inte kul att vara det). Och eftersom jag har honom 4,5 timmar varje torsdag och den sista lektionen gick på kompledighet pga dansföreställningen i måndags så innebar det 00000 lektioner för min del! Wiho! PLUS att engelskan är inställd imorgon så då har jag bara 30 minuter sånglektion vilket inte riktigt räknas, hihi ;)
 
Det som är bra med lediga dagar är att man har gott om tid att göra viktiga saker, som läxor, vilket jag gjorde. Engelskan blev klar och även konstarterna&samhället uppgiften. Så nu kan jag njuta till max hela helgen (förutom en svenskaessä då som är supersvårt, bajs).
 
Sedan spenderades min eftermiddag först på trafikskolan och sedan på Hallevi för träning. Nu har jag precis sett sista avsnittet av Broadchurch och Guuuuud vad jobbigt slut! Men nu vet jag iallafall vem mördaren är och det är väl bra antar jag.
Nä, inget mer ordbajsande, nu ska jag sova och imorgon är det fredag!
Godnatt!

Braaaaa Lååååååt

 

Take that money, watch it burn, sink in the river, the lessons I've learned

jag bjuder på dåliga bilder idag!
Här sitter jag och spelar gitarr, har fått en riktigt bra läxa så då är det faktistk kul. Annars idag har inget speciellt hänt, vanlig seg skoldag och sen har jag klippt gräset, typ. Okej då bara halva men det blev något fel på gräsklipparen så jag vågade inte fortsätta!
Senare ikväll så jag bara vara hemma och kolla på idol samt göra körteorinläxan.

"hold your horses now (sleep until the sun goes down)"



Hej igen. Idag har varit en riktigt bra dag med ingen stress eller något. Började 12.40 och då med en redovisning om plattektonik i naturkunskapen. Brukar inte gilla muntliga föredrag framför hela klassen men det kändes inte alls nervöst idag :) Sen andra och sista lektionen var ensemble och vi bestämde två nya låtar vi ska köra plus att vi kanske har en spelning på G!! Gött! Ikväll så var jag på dansföreställning, obligatoriskt för alla som hade konstarterna och samhället (vilket alla i trean har) och den var faktiskt bra. Förstod dock inte vad den handla om, speciellt inte efter att dom tog fram mjöl och kasta runt på hela scenen. Imorgon börjar jag ett, härligt med sovmorgon igen!

VILL HA

 
Lite kan man väl få önska sig såhär till hösten. Varför ska allt vara så dyrt dock? Suck...
 

Stressssss

 
Har inte kunnat ta det lugnt på hela veckan med att bara vara och sitta framför tvn och dega. Så stressigt! Får ångest när jag tänker på alla läxor TROTS att det faktiskt är ett bra tag tills dom ska in... Känns också som att jag ligger lååångt efter med gymnasiearbetet och jag inte vet vart jag ska ta vägen. Suck, behöver egentid med lugn och ro.
 
Imorgon ska jag iallafall till Smögen med Voice (tills på lördagkväll). Vi ska öva in en massa låtar inför detta året, samma visa som tidigare år. Det är faktiskt superbra tycker jag för då har man färdiga låtar att köra på konserter m.m. och behöver inte fixa nya varje gång.
 
Vi höres på lördag/söndag. Om jag orkar!

Så sugen på att resa!

Alltså. Det här med att ta kort.
Jag tycker att det är sååå mycket roligare och intressantare att ta fram kameran när man är utomlands. Är det bara jag? Känns så meningslöst att ta kort på min tråkiga vardag hemma så det är därför just nu som kameran har fått stå och damma ett tag.
 
Man hittar så mycket inspiration och fina miljöer när man är på en ny plats och det är även dom här bilderna som är roligast att fota enligt mig.
Men snart ska jag till Spanien och då lovar jag att ta med mig kameran, även om det mesta jag kommer fota där är sandstranden och havet, haha.
Kan ju inte direkt heller säga att jag är en riktig foto-tjej som kan allt det här med inställningar och kanske inte har den bästa kameran direkt, men jag är nöjd som jag är, och fotografering är ju bara en hobby för mig! :)
 
Bilderna här ovanför är ett urval från USA-resan 2011. (Dom här är från Florida-delen). Mycket bra bilder får jag säga då dom faktiskt är 2 år gamla! Känns faktiskt som att jag är en sämre fotograf nu (haha skämt åtsido). Men nja, redigeringen har iallfall blivit bättre tycker jag och snart om jag uppdaterar min kamera, kanske jag kan bli mer intresserad och så småningom kalla mig för en såkallad foto-tjej!
 
Långt inlägg jag vet, men längtar såå efter att få lite ny inspriation utomlands! :)

hello monday

tröja från monki och kjol från h&m
 
Hejsan!
Förlåt för att jag är så kass på att uppdatera här, har lovat mig själv att bli bättre nu! Det är bara det att det är så mycket nu med körkortsplugg och skolan och allt så jag skriver så fort jag kan och har lust till det. Och eftersom jag inte har använt min kamera på ett tag så känns det nästan lite ovärt att blogga. Det blir bara tråkiga inlägg med gamla bilder och det vill ju ingen se 7 dagar i veckan, visst har jag rätt?
 
Iallfall idag började jag inte förrän 12.35 så då hann jag ta några outfit-bilder som ni ser. Också första dagen på länge som jag hade tid till att sminka mig lite extra, sånna dagar är kul då och då!
Vaknade tyvärr upp med halsont idag dock och det innebar att jag skippade träningen (också en anledning till att jag hann blogga!)
 
Hoppas ni har haft en bra måndag och är taggade inför resten av veckan!

Veckan

 
Hej på er !
Nu var det ju ett tag sen jag skrev något här, men jag har verkligen haft fullt upp sedan helgen. Så nu ser jag fram emot denna helgen då jag inte har något speciellt inbokat.
 
Kan börja med att berätta lite om lägret. Det var Röda Korset som anordnade det för barn (dom var 17 st) och sedan var vi fyra ledare och två som var ansvariga/lagade maten. Vi hade förberett en fem-kamp och några lekar så vi höll oss sysselsatta hela dagen. Jag tyckte det var kul och ett plus var ju att man blev lite rikare också, hehe. Vi höll igång från 8.30 på lördagen till ca 16.00 på söndagen så när jag kom hem var jag jättetrött.
 
Sen resten av veckan har jag haft körlektion och pluggat lite körkortsteori. Det är faktiskt kul tycker jag, man lär sig något nytt varje gång man öppnar boken! :) Jag har även varit med Leo as usual och vi kollade på greveholm och bakade banankaka!
Igår var det också studentmössutprovning! Gaaah vad fort tiden går liksom!!! Har iallafall nu beställt en mössa, hoppas den blir bra, det ska stå Agnes och Musik på framsidan och sen Birger Sjöberg och 2014 på baksidan. Texten är i silver och sen har jag ett lila band och blomma (som står för estet).
 
Idag börjar jag inte skolan förrän 13.10 och sen i kväll ska jag till Göteborg för att kolla träningsmatch; Frölunda-Färjestad med Leo och några från hans familj. Det blir nog kul :)
 
Hörs!