Borta över helgen

Hej!
Tänkte bara säga att jag ska jobba på ett läger till helgen och har därför inte tid till att blogga. Bara så att ni vet :)
 
Idag har jag inte gjort något speciellt annars, var ledig så hade en körlektion och sen lånade jag lite böcker för att få inspiration till gymnasiearbetet. Jaa, det var väl det i stort sett plus att jag var med Leo nu på kvällen en stund också.
Hörs på måndag!

Ta en titt!

 

Lång dag

 
Efter en lång dag är jag äntligen hemma och sitter och smsar med Leo angående om han ska komma hit eller inte! Iallafall idag så hade jag den tidigaste skoldagen och började 8.25. Vi hade då religion i 4,5 timmar. Egentligen ska vi ha 3 timmars samhällskunskap först och sen resten religion men vi kör bara religion till någon gång i november och sedan bara samhällskunskap. Låter kanske konstigt men aja.
Sedan var det lunch och sista lektionen för dagen var konstarterna och samhället. Jaa, går man estet får man ibland lite konstiga ämnen som man inte visste att man behövde, haha. Det känns som att denna kursen kommer bli ungefär lika tråkig som Historia 2b - Kultur med undantag för att vi kommer åka på några utställningar och föreställningar. Men vi får väl se, kanske bara var första lektionen som var lite seg.
 
Efter skolan satt jag kvar och väntade på att Voice (min sångensemble på musikskolan) skulle börja och då hann jag även med att planera lite med gymnasiearbetet. Jo fortare det är klart är bättre känner jag!
Sen efteråt åkte jag hem till Leo en stund och kollade film och til sist övningskörde jag hem! Har min andra lektion imorrn redan, det flyter på bra :)
 
Nä nu är det bestämt att Leo kommer hit med bussen, såååå hejdåååå!

Derby

bild från förra året
 
Är så himla trött efter en lååång dag!
Började med två ensembler som jag nämde tidigare, och vi prata om att vi kaaaaanske skulle ut på någon turné någon gång i höst, haha, låter askul!
Sen hade jag gymnasiearbetsinfo och träff med seminariegrupperna och handledarna. (gud vad coolt det låter). Känner att jag vet mer nu vad jag vill göra som projekt och det kommer säkert bli asnajs om det blir som jag har tänkt mig!
 
Efter skolan åkte jag till körskolan och hade min första körlektion. Var lite nervös innan men det gick prima!
 
Och så efter körskolan åkte jag till Hallevi för att spela derby mot VIF. 1-1 blev det och vi var riktigt duktiga faktiskt idag. (Har gått lite upp och ner på sistone).
 
Nu är jag hemkommen från ett kalas och ska strax bege mig mot sängen! Gud vad trött man blir nu när skolan har börjat...

En ospeciell dag

bjuder på sjukt charmiga bilder av mig
 
Dagarna går så snabbt och nu är det redan tisdag kväll! Nästan en vecka sen skolan började!
Jag har inte gjort någonting som är värt att skriva om idag förutom att jag var på möte förut angående ett läger som jag, Clara och Elin ska jobba på till helgen. Det blir säkert kul!
 
Imorgon blir däremot en fullspäckad dag med först två ensembler, sen gymnasiearbete-info, första körlektionen och sedan match! Efter matchen ska jag dessutom på kalas.
 
Vi hörs!

Min sommar 2013

Eftersom jag inte har bloggat något i sommar så tänkte jag göra en sammanfattning nu vad jag har haft för mig.
 
I Juni och Juli så var jag i Hunnebostrand där vi hade hyrt en stuga. Vi åkte på några små utflykter, bland annat en till Nordens Ark.
 
Några bilder från Hunnebo!
 
I mitten av Juli åkte jag, pappa och mina systrar till Falkenberg för att campa på Skrea. Det var typ då det blev varmt både på land och i vattnet!
 
Självklart blev det en tur till skåne också för att träffa farmor, farfar, farbror och kusinerna! Vi badade, åkte båt, var i stan, åt största glassarna på glassbåten och busade.
 
Sista delen av lovet så var jag hemma och då kom min Leo hem somsagt, för det var ungefär där som jag började blogga!
Det har varit ett ganska kul, men ensamt sista sommarlov. 
 
 
 

Om helgen

 
 Hej bloggen!
Har varit många anledningar till varför jag inte har skrivit på hela helgen, men nu är jag iallfall tillbaka!
Showen i fredags gick super, och sedan slutade jag tidigt och spelade match.
Igår dömde jag först fotboll och sedan på kvällen hade jag fixat en överraskningsfest för Leo! Vi var 11 pers sammanlagt och det var en lugn kväll med fotboll, korv, tårta och musik. Mycket trevligt!
Och idag så har jag spelat match, är helt slut nu så ska bums i säng (fast jag inte börjar förrän 12.40 imorrn.)
Godnatt!

Första skoldagen

gammal bild från augusti 2012 när jag såg Coldplay i Stockholm
Hejhej bloggen!
Skolan började idag, sista året på gymnasiet! Lite sorligt var det ändå när jag kom till skolan och det kändes som att det bara hade varit en vanlig helg, usch fy blä. Vart tog sommaren vägen egentligen?
Iallafall, idag gjorde vi inte så jättemycket, men gick från 8.30 till 14.15. Först fick vi våra scheman, (hej sovmorgon 4 dagar i veckan säger jag bara!) sen åt vi lunch och sist begav oss till musikskolan för att öva på en årlig show som vi har för de nya ettorna imorgon. Detta året var dock lite annorlunda så vi ska göra en typ minimusikal eller vad man ska kalla det. Jag ska vara med i en utav tre ensembler (popensemblen, YES!). Det är jag, ett kompband och en massa stråkar haha :) Vi ska köra Be Mine av Robyn, jag ska sjunga. Så coolt låter det med alla fioler och cellosar, går ju en hel del på MUV aka OMP som vi har här i Vänersborg.
 
Efter skolan så åkte jag för att träffa mina kompisar. Vi satt i solen en stund och sen begav sig jag, Jocke och Leo till en thairestaurang. Sen efter maten åkte jag hem en stund till Leo och sen hem.
 
Är mycket trött nu och ska snart sova, godnatt!

Upptagen dag

Har varit upptagen i stort sett hela dagen, därav ingen bloggning. Nu är jag så jäkla trött, skolan börjar imorrn, VILL. INTE. Orkar inte med all ångest som ingår i allt som har med skolan att göra. PLUS att nu är det gymnasieprojekt som gäller, och får man F på det blir det ingen student 2014. Nervös? JA.
Aja, idag skrev jag in mig på körskolan iaf och har bokat tre lektioner, blir ungefär 1-2 i veckan :) Sen har jag också ätit jag pizza med Leo, det var mysigt!
Ikväll har jag haft träning och sen direkt hem för att kolla på Idol och Brodchurch (skitbra!!). Nu ska jag alldeles strax lägga mig, så godnatt!

Födelsedagspicknick!

Tjooo!
Igår var det somsagt Leos födelsedag så jag var hos han heeela dagen lång. Jag hade fixat bland annat en picknick i present, så vi gick ut i skogen för att få den rätta picknick-känslan! Väl där så blev vi attackerade av myror så vi fortsatte att äta hemma i hans säng istället (smulor<3).
 
Idag när vi vaknade åkte vi till körskolan, (jag har fått en planeringslektion imorgon så får se hur många lektioner jag behöver ta). Sedan efter det åkte vi och tog en glass i stan och efteråt åkte jag hem för att ha möte med Elin och syster angående ett läger vi ska jobba på nästa helg.
 
Detta var min start på veckan i stort sett, skolan börjar på torsdag och fram tills dess ska jag bara ta det lugnt. Såg förresten mitt "typ" schema på nätet nu förresten och det ser fruktansvärt bra ut än sålänge! Håller tummarna för att det kommer fortsätta med det!

Grattis till min sockerpuff på 18-årsdagen!

 

Dekoration

Satte fast ett snöre under min hylla ovanför sängen, och vips blev det lite snyggare! Tycker det är fint med lite egna dekorationer, det blir mer personligt då.
Vykortet till höger fick jag förresten av Leo i torsdags. Han hade inte skickat det från USA och inte heller hade han skrivit något på det, kul. (Så jag fick tvinga han att dikta några rader!)
 
Nu ska jag snart iväg på match, önska mig lycka till :)
 

Leo peo

I tordagskväll kom äntligen min Leo hem!! Han har varit i USA i fem veckor och jag har längtat efter honom varje dag! (Jag fick ett jättefint halsband av han, kolla bilden.) 
Gårdagen spenderades framför några filmer och på kvällen gick vi en promenad, mysmys.
 
Idag har jag varit hemma någon timma, och under den tiden har jag hunnit med att städa insidan av bilen med min syster! (Ett sätt att få sin månadspeng även när inte studiebidragen kommer in nu i sommar). Sen snart klockan sju ska jag åka till Emma, vi och några till ska på 18-års fest hos en klasskompis till mig. Det blir nog kul, var ju ett bra tag jag träffa kompisarna.
 

Göteborg

 
 
Igår var jag i Göteborg heeeela dagen med familjen, så därför hade jag inte tid att blogga. Vi shoppade lite, åt langos, kollade på stand up, käkade frozen yoghurt m.m. Jag fick med mig en almanacka hem, plus en bok, är någon förvånad?
 
Idag iallafall ska jag inte göra något speciellt förutom att vänta på att Leo ska komma hem! Sen har jag träning ikväll, det är en sån träning då alla lag i föreningen träffas och kör lite aktiviteter. Damlaget ska ha ansvar för några stationer och vara gruppledare, jag ska vara det sistnämnda. Det blir säkert trevligt!

Inspiration från weheartit och lookbook

 
 
 
 

Bokprojekt

 
Ny dag att inte göra något speciellt på, så härligt!
Dagens sysslor blir nog att kolla på någon film och läsa Sagan om de två tornen. Har nämligen ett projekt nu i sommar att läsa om alla Harry Potter böcker PLUS Sagan om Ringen trilogin som jag aldrig har läst förut. Nu är jag nästan klar, bara två böcker kvar (iiihi)!
 

En lugn dag

nordens ark
Hej på er! Idag händer inget särskilt, målade lite på huset i morse och nu ska jag bara njuta av ledigheten fram tills träningen börjar klockan 18. Det är gött med sånna här dagar då man inte har något speciellt att göra, för eftersom jag ofta brukar flänga runt på mina sommarlov så är det skönt att bara kunna vara hemma och ta det lugnt ibland. Visserligen så gjorde jag typ inget hela förra veckan heller, men ändå, jag uppskattar tiden hemma i lilla Vargön!

Supporter

Min dag i bilder, typ.
Åkte klockan nio imorse för ännu en spännande fotbollsdag. Körde idag igen och det gick toppen! Mitt lag förlorade tyvärr B-finalen och det var surt, men dom var duktiga ändå tyckte jag (Heja Wargön). Kom hem för några timmar sen och sedan dess har jag inte gjort något speciellt, ska snart bädda sängen men det är väl allt som händer.

Mot Färgelanda!

två bilder från instagram
Godmorgon!
Vädret visar sig ju inte vara på sin bästa sida idag så hittils jag har spenderat min förmiddag inomhus med Pottermore, första Sagan om Ringen boken och lite The Perks of Being a Wallflower. Mycket mysig morgon om jag får säga det själv och eftermiddagen ser inte ut att bli sämre! Ska övningsköra till Färgelanda (vad har hänt med mig, kör ju typ varje dag nu??) för att kolla på när min lillasysters lag OCH mitt egna lag spelar fotbollscup (jag var för gammal, buhu). Har inte kört så långa sträckor förut så det ska bli spännande men samtidigt liiite läskigt! Får se vad jag hittar på ikväll, ska bara vara jag och min andra syster hemma och vi ska äta pizza!

Ny regnjacka

Köpte en ny regnjacka för några veckor sen när vi besökte sportshopen i Grebbestad. Fick den för 400:- (Betalade 200 själv)
men det riktiga priset låg på 1000:- så det var såååå värt det!
Min nya kärlek (sry Leo), så snygg och med bra kvalité, dock kan man lätt bli varm i galon men det har jag inte märkt av än.
Denna blir bra att ha till hösten då det förmodligen kommer regna var och varannan dag!
 
 
 

Storstädning

Började städa mitt rum igår och idag blev jag klar. En såndär riktig storstädning då jag gick igenom alla lådor, kläder och hyllor för att rensa bort massa saker, (det var säkert minst ett år sedan jag gjorde det sist så det behövdes verkligen!) Ska bara våttorka golvet nu och sen in med mattan, och om ca 40 minuter kommer mamma och hämtar mig, jag ska övningsköra lite så se upp ute på vägarna(!)

Gamla bilder

 
Bilder från förra hösten. Älskar min jacka som jag fick av farfar, snart dags att plocka fram den igen när det blir lite kyligare ute.
 

I'm back

 
Nu är jag på banan igen inför sista året på gymnasiet! (Men jag börjar nog lite smått). Fortsätt kika in här!

sommar