Ny vecka!

 
Hejsan! Kul att så många har tittat hit trots att jag har varit borta ett tag :) Har haft en kul helg med två matcher och Leomys as usual. Det var riktigt tufft igår att spela när det var så himla varmt ute, men man vänjer väl sig :)
Nu är det skola igen och jag har lite att ta tag i, har nämligen NP tal i svenska nu på onsdag och jag har bara börjat lite halvdant. Dock så är det ett svårt ämne så då blir man inte lika motiverad eller inspirerad till att komma på något. Det är svårt :/
Har iallafall kvällen på mig idag plus tid imorgon också så det löser väl sig! :)

Mars & April

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Au pair application

 
Hejsan bloggen! Idag har jag varit riktigt duktig och sprungit samt styrketränat. Jag går inte på gym (spelar bara fotboll), så jag tycker att hemmaträning funkar bra då jag har tid :)
Sen har jag också gått i skolan (som vanligt) och imorse hade jag en go sovmorgon! Dessutom så har jag idag suttit och jobbat jättemycket med min au pair ansökan. Har gjort klart 82% nu så det går framåt! Tanken är att jag ska skicka in min ansökan i början av juni och sen tar det minst ett halvår innan man kommer iväg (pga visum till USA), så det betyder att jag är i USA tidigast nästa vinter. Tanken är då att jag ska jobba under hösten som vikarie på dagis, skola och kanske hemtjänsten. Har nämligen fått 8 veckors sommarjobb på hemtjänsten nu i sommar så om det går bra där så kanske jag kan få jobba lite extra, vem vet? :)
Iallafall, ha en bra helg alla läsare, det ska jag nämligen ha. Spelar match både lördag och söndag och däremellan ska jag vara med Leo och skriva talet i Svenska Nationella (det kanske inte är så kul dock). Kika in här imorgonkväll också för lite bilder från Mars och April!

Det senaste

Oj, nu var det allt bra längesen jag skrev något här men nu är jag allt tillbaka! Har haft ganska mycket att göra det senaste så nu får ni en kort resumé; Jag har pluggat, tränat, bakat varit på första bålrundan, praktiserat på dagis (behövde en till referens inför au pair ansökningen) och varit i Skåne. Låter kanske inte så mycket i era öron men däremellan har jag bara njutit av vårvärmen och varit med Leo förstås! :)
Tänka sig att om 10 dagar så åker vi till London, bara Leo och jag :) Vi bokade resan i januari innan skolan drog igång, så det var alltså för mer än 100(!) dagar sen vi planerade det här! Ska bli så kul och spännande! Givet att vi ska till Harry Potter världen, har redan bokat biljetter ;) men annars är vi öppna för förslag! Vi är ju dock studenter så det behöver ju inte vara allt för dyrt.
Kom dessutom på att jag ligger låååångt efter med 365 dagar utmaningen, oops. Det kommer upp ett långt inlägg om det under veckan förmodligen! Sålänge får ni en bild på mina småpluttar som redan är 4 år gamla!! (ursäkta för dålig kvalité).