Paus

två år gammal bild
Hej! Dagarna rullar på och det är fullt upp nu ändå fram till jul ungefär. Funderar på att ha en bloggpaus tills dess och sedan bestämma mig för om jag vill fortsätta eller inte, för blogga ska man ju göra för att det är kul och just nu är det inte det. Har liksom ingen motivation eller inspiration så det känns ganska fånigt att skriva något här. På tal om annat så beställde jag första julklappen idag, wiie hoppas det blir bra! Har annars inget mer att säga förutom att jag hoppas ta det dära körkortet snart. Min lärare har varit borta så har inte haft en lektion på typ två veckor och det är ju lite segt. Men det kommer det kommer en vacker dag hoppas jag :)
Japp, nu är det dags för en paus, ha en god jul och på återseende!

Några presenter

Hejsan! Längesen nu, och jag funderar på om jag ska fortsätta eller ta en lång paus. Kommer iallfall inte bli bättre med uppdateringar än vad det är nu. Har så mycket att göra med skolan och Lucia och gymnasiearbetet så det finns liksom inte tid att göra annat förutom att va med Leo och inget av det känns speciellt kul att skriva om för det finns inget som är intressant av det. Hoppas ni förstår. Dock så lovade jag ju att visa bilder på några av mina presenter så här kommer det! (Orkade dock inte fota allt eller pengar eller så, men jag kan säga att jag nu har ansvaret för alla mina pengar, inklusive nästan allt som mina föräldrar har sparat åt mig sen jag föddes. Det känns riktigt bra faktiskt!)
 

Soppa och banken

får bli mobilbilder för kameran var urladdad
Hejsan! Just nu har jag ätit egengjord grönsakssoppa. Första gången jag försöker mig på detta receptet och den blev faktiskt riktigt god. Kom nyss hem från banken också, fyllde ju år för två dagar sedan så idag var vi där för att fixa ett nytt kort samt en bankdosa bl.a. Gud vad mycket det är att tänka på egentligen! Inom en snar framtid ska man börja lära sig att betala räkningar själv och massa andra saker som man knappt tänkte på när man var barn. Men det blir väl enklare med tiden antar jag :) Min födelsedag var förresten superbra! Jag var med Leo, fick fina presenter (som jag kan visa i ett annat inlägg), åt indiskt och sedan chokladtårta, min favorittårta (men så otroligt mättsam!)
Förövrigt så har jag mått lite illa nu de senaste dagarna, typ spykänsla eller rättare sagt en klump i halsen. Så idag åkte jag hem ifrån skolan tidigare, får hoppas att det är bättre till imorgon, ska nämligen spela cup i helgen.
Vi hörs snart!



You never really know. But when they know, you'll know. You know?

Florida 2011
Hejsan! Ett bra tag sen jag skrev något men ärligt talat så har jag inte kvar bloggsuget eller vad man nu ska kalla det. Har liksom tappat det någonstans och det går inte att hitta just nu. Om 4 dagar fyller jag 18 år, något jag ser fram emot enormt! Inte för att dricka alkohol (för det gör jag inte ändå) men att kunna ta körkort och bli typ vuxen. Samtidigt är det en annan del i mig som inte alls vill bli det, jag vill vara barn för evigt. För när man väl blir vuxen, då finns det ingen återvändo. Så till alla er där ute som är unga och friska ;) ta vara på barndomen!
Ja, detta var ju inte riktigt tänkt att sluta som värsta spalten med råd från den "äldre" människan... Men jag har faktiskt inget bättre att skriva om just nu, november och december är så fullspäckat med skolgrejer (usch fy blä!).
Jo just det ja, igår var jag med på en jazzkonsert! Det är min sånglärare som anordnar det varje år för sina elever i åk 2 och 3 och det är på Café Mic. Jag sjöng "I Can't Make You Love Me" som kanske är en typisk jazzstandard meeeen vi hade med en saxofon i kompbandet så då lät det ju lite mer åt det hållet. Fick mycket beröm och bra respons efteråt av mina vänner och familj som var där och kollade.
Nä, nu ska jag se till att fortsätta med gymnasiearbetet, har hittills idag målat 2 bilder och det är bra! Imorgon är det kalas som gäller och det ska tydligen komma 30 pers! Det var väldigt längesen det var så mycket folk här hemma och detta är knappt hälften av min släkt egentligen. Jaja.
Hej hopp!

Kan vara det sötaste jag har sett på länge!

 

En dag i Gbg

Hej på er! Var ett tag sedan jag skrev, förlåt för detta. Under min frånvaro har jag levt livets glada dagar, precis som man ska under ett lov. Idag var jag i Göteborg med Emma och Sanna. Vi skulle prova balklänningar så man såg vilken modell man passa i och så. Det gick väl sådär för vi prova bara i en affär, det fanns inte så många och vissa var man tvungen att boka tid för, blööö. Så vi kollade på lite annat också, gick in i One Direction affären och vilka träffade jag där om inte Zayn och Harry!?!?!? (hehe) Sen hann jag även testa varm vit chokladdryck på espresso house. En mycket bra dag med mina vänninor!